Dobro došli u Konstelacijski Krug!

Udruga Konstelacija osnovana s ciljem unapređenja kvalitete života kroz pružanje pomoći i edukacije u razrješavanju individualnih, obiteljskih i kolektivnih trauma te poboljšanje međuljudskih odnosa kroz promoviranje harmonije i uravnoteženje životne energije, primjenom praktične duhovnosti u svim aspektima življenja, prvenstveno kroz metodu sistemskih konstelacija.

Promoviranje sistemskih konstelacija jedan je od ciljeva udruge i u tu svrhu djeluje kao polazna točka za sve one koji žele saznati više o ovom pristupu ili ga koristiti u rješavanju osobnih životnih pitanja. Udruga također služi kao resurs sve većem broju educiranih voditelja konstelacija i predstavlja platformu za njihovo strukovno usavršavanje i povezivanje, te registraciju i promoviranje programa koje nude.

Više o samoj metodi i djelovanju Udruge, možete pronaći na ovim stranicamakao i potražiti educirane voditelje konstelacija u spisku registriranih konstelatora. Ako se želite registrirati ovdje možete provjeriti uvjete za članstvo. Studenti konstelacija i drugi zainteresirani mogu postati pridruženi članovi kako bi dobili pristup bogatoj zbirci resursa iz konstelacijske literature. Članstvom u udruzi podržavate razvoj konstelacija na ovim prostorima, te dobijate mogućnost da sudjelujete u kreiranju budućnosti udruge i daljeg razvoja konstelacijskog pristupa.

Bit će nam drago ako se uključite na bilo koji način i ako se dobrobiti konstelacijskog pristupa preliju i u vaše živote.