Članstvo

Udruga prvenstveno djeluje kao registar / profesionalna Udruga onih koji su završili edukaciju iz sistemskih konstelacija, kao podrška u učenju o konstelacijama a mnogim online resursima, te kao mjesto za informiranje šire javnosti o konstelacijskom pristupu.

Članstvo / registracija je otvoreno za sve koji zadovoljavaju uvjete za članstvo. Registriranim članom se postaje kroz zadovoljavanje uvjeta završene edukacije, dok za Pridružene članove ne postoje uvjeti, osim plaćanja upisnine / članarine. Više možete pročitati na podstranici Uvjeti za članstvo.

Članstvo u Udruzi će pružiti podršku svojim članovima u vidu formalizacije njihove izobrazbe, te priliku za promoviranje svog rada široj javnosti s platforme Udruge kao prepoznatljive organizacije u oblasti sistemskih / obiteljskih konstelacija prema Bertu Hellingeru na ovim prostorima. Također, članstvom u Udruzi, razlikovat će se od onih koji konstelacije nude nakon nedovoljne izobrazbe i bez obaveze poštivanja ikakvih etičkih regulatornih smjernica.

Udruga podržava članove kroz sljedeće dobrobiti:

  • Uvrštavanje na spisak registriranih konstelatora.
  • Mogućnost objava biografije i kontakta na web stranici Udruge uključujući i povezane digitalne kanale kao način promoviranja programa članova.
  • Uvrštavanje na međunarodni registar konstelatora – International Directory
  • Pravo korištenja bedža “Član Udruge Konstelacija” s pripadajućim logom Udruge.
  • Svi članovi imaju pristup opsežnoj e-biblioteci i raznim edukativnim materijalima: knjigama, člancima, međunarodnim žurnalima.
  • Prilika za povezivanje i razmjenu informacija s drugim članovima, te širom međunarodnom zajednicom sistemskih konstelatora.
  • Popusti na redovne programe u organizaciji Udruge i srodne programe koje Udruga podržava.

Članstvom u Udruzi članovi podržavaju svoj vlastiti razvoj, rad i razvoj Udruge, te promoviraju konstelacije, podržavaju rast i razvoj ove metode / pristupa / životne filozofije kroz koji se podržava zdrav i uravnotežen život u skladu s našom pravom prirodom.

Oni koju zadovoljavaju uvjete za članstvo i žele se povezati s konstelatorima kroz rad Udruge, te promovirati svoje usluge i programe, mogu ispuniti i dostaviti zahtjev za članstvom.

Članstvo u udruzi je omogućeno i kroz kategoriju “pridruženi član” za sve one koji nisu završili program edukacije, a zainteresirani su za ovaj pristup, te žele pristup resursima za informacije i učenje.

Članovi su pozvani da sudjeluju u daljnjem razvoju Udruge i doprinesu njenom radu kroz članstvo, te angažiranjem u vođenju Udruge i u planiranju budućeg rada.

Udruga je osnovana u Hrvatskoj, ali je članstvo otvoreno za SVE sa prostora bivše države koji razumiju hrvatski, službeni jezik udruge.

Udruga također nudi umreživanje sa međunarodnom mrežom konstelatora i nudi opciju međunarodnog registra pod nazivom “Constellations According to Hellinger International”.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti u ko-kreairanju sljedeće faze razvoja Udruge i promoviranja konstelacija kao zdravog pristupa životu, uvijek u skladu s općim sistemskim principima i uz poštivanje sila koje stoje iza njih.

Radujemo se Vašem doprinosu i suradnji u zajedničkom cilju, daljnjem razvoju kostelacijskog rada na ovim prostorima i u svijetu.

Stone Art by Jon Foreman: Sculpt The World

%d blogeri kao ovaj: