Članstvo

Udruga prvenstveno djeluje kao registar / profesionalna Udruga onih koji su završili edukaciju iz sistemskih konstelacija, kao podrška u učenju o konstelacijama, te kao mjesto za informiranje šire javnosti o konstelacijskom pristupu.

Članstvo / registracija je otvoreno za sve koji zadovoljavaju uvjete za članstvo. Registriranim članom se postaje kroz zadovoljavanje uvjeta završene edukacije, dok za Pridružene članove ne postoje uvjeti, osim plaćanja godišnje članarine. Više možete pročitati na podstranici Uvjeti za članstvo.

Članstvo u Udruzi će pružiti podršku svojim članovima u vidu formalizacije njihove izobrazbe, te priliku za promoviranje svog rada široj javnosti s platforme Udruge kao prepoznatljive organizacije u oblasti sistemskih / obiteljskih konstelacija prema Bertu Hellingeru na ovim prostorima. Također, članstvom u Udruzi, razlikovat će se od onih koji konstelacije nude nakon nedovoljne izobrazbe i bez obaveze poštivanja ikakvih etičkih regulatornih smjernica.

Udruga podržava članove kroz sljedeće dobrobiti:

  • Uvrštavanje na spisak registriranih konstelatora.
  • Mogućnost objava biografije i kontakta na web stranici Udruge uključujući i povezane digitalne kanale kao način promoviranja programa članova.
  • Pravo korištenja bedža “Član Udruge Konstelacija” s pripadajućim logom Udruge.
  • Svi članovi imaju pristup opsežnoj e-biblioteci i raznim edukativnim materijalima: knjigama, člancima, međunarodnim žurnalima.
  • Prilika za povezivanje i razmjenu informacija s drugim članovima, te širom međunarodnom zajednicom sistemskih konstelatora.
  • Mogućnost objavljivanja autorskih tekstova na Blogu web stranice Udruge.
  • Popusti na redovne programe u organizaciji Udruge i srodne programe koje Udruga podržava.

Članstvom u Udruzi članovi podržavaju svoj vlastiti razvoj, rad i razvoj Udruge, te promoviraju konstelacije, podržavaju rast i razvoj ove metode / pristupa / životne filozofije kroz koji se podržava zdrav i uravnotežen život u skladu s našom pravom prirodom.

Oni koju zadovoljavaju uvjete za članstvo i žele se povezati s konstelatorima kroz rad Udruge, te promovirati svoje usluge i programe, mogu ispuniti i dostaviti zahtjev za članstvom.

Članstvo u udruzi je omogućeno i kroz kategoriju “pridruženi član” za sve one koji nisu završili program edukacije, a zainteresirani su za ovaj pristup, te žele pristup resursima za informacije i učenje.

Članovi su pozvani da sudjeluju u daljnjem razvoju Udruge i doprinesu njenom radu kroz članstvo, te angažiranjem u vođenju Udruge i u planiranju budućeg rada.

Udruga je osnovana u Hrvatskoj, ali je članstvo otvoreno za SVE sa prostora bivše države koji razumiju hrvatski, službeni jezik udruge.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti u ko-kreairanju sljedeće faze razvoja Udruge i promoviranja konstelacija kao zdravog pristupa životu, uvijek u skladu s općim sistemskim principima i uz poštivanje sila koje stoje iza njih.

Radujemo se Vašem doprinosu i suradnji u zajedničkom cilju, daljnjem razvoju kostelacijskog rada na ovim prostorima.

Stone Art by Jon Foreman: Sculpt The World

Exit mobile version
%%footer%%