Uvjeti za članstvo

Pogodnosti za članove

Članstvo vam omogućuje pristup resursima u našoj e-knjižnici, stavljanje na spisak registriranih konstelatora regije gdje također možete objaviti kratku biografiju i informacije o programima ako ih nudite sa svojim detaljima za kontakt. Članstvo vam također omogućuje stavljanje na spisak međunarodnog registra konstelatora.

Vrste članstva

Pridruženo članstvo vam omogućava pristup online resursima, dok puno članstvo znači stavljanje na spisak registriranih konstelatora regije, kao i na međunarodni registar konstelatora, s mogućnošću objavljivanja vaše biografije, informacija o programima i kontakt detaljima.

Za one koji trenutno pohađaju edukaciju, po završetku edukacije koja zadovoljava uvjete punog članstva, mogu zatražiti promjenu vrste članstva iz pridruženog u puno članstvo, bez dodatne naknade i objaviti se na spisku registriranih konstelatora.

Pridruženo članstvo

Pridruženi članovi imaju pristup online resursima, te ostvaruju i druga prava dostupna članovima, ali se ne stavljaju na spisak registriranih konstelatora. Cijena upisnine /članarine je ista.

Članstvo vrijedi neograničeno i smatra se aktivnim sve dok ga jedna ili druga strana ne opozove pismenim putem. Udruga zadržava pravo raskida članstva ukoliko procjeni da je došlo do povrede statuta udruge ili povrede etičkog kodeksa konstelatora ili da osoba na bilo koji način više ne zadovoljava uvjete za članstvo propisane od strane udruge.

Puno članstvo

Zahtjev za puno članstvo se smatra valjanim ako je uz zadovoljenje uvjeta za članstvo, dostavljena sva potrebna dokumentacija u e-formatu (potvrde o sudjelovanju u edukacijskim programima  koje to i potvrđuju) NA ZAHTJEV, zatim ispunjeni svi potrebni podaci u niže navedenoj e-formi te prihvaćeni ciljevi rada udruge, definirane Statutom kao i etički kodeks, usvojen od udruge. (Za one koji su edukaciju pohađali u udruzi Konstelacija, po programu edukativnih modula Alemke i Maxa Dauskardt, nije potrebno dostavljati potvrde o edukaciji.)

Registriranim (punim) članom udruge može se postati uz ispunjavanje sljedećih uvjeta:

  1. Najmanje 21 dan (8 sati dnevno) edukacije koja se svojim većim dijelom odnosi na “konstelacije prema Hellingeru”- Ako ste edukaciju stekli kroz program Alemke i Maxa Dauskardt, dovoljno je priložiti e-kopiju završne diplome. Za sve one koji su edukaciju pohađali kod drugih konstelatora, potrebno je predočiti potvrde kroz koje se utvrđuje sudjelovanje u edukaciji u trajanju od minimalno 21 dana, te da se većina edukacije odnosila na konstelacije prema Bertu Hellingeru. Upravni odbor Udruge zadržava pravo procjene da li kandidat za članstvo zadovoljava ove uvjete.
  2. Prihvaćanje etičkog kodeksa, usvojenog od strane Udruge.
  3. Prihvaćanje ciljeva rada udruge, kako je definirano statutom.
  4. Plaćanje jednokratne upisnine / članarine u iznosu od 65€

Ako zadovoljavate navedene uvjete za članstvo i želite se učlaniti u Udrugu, ispunite ovu elektroničku formu sa svim obaveznim podacima i pošaljite nam zahtjev.

Nakon što zaprimimo i obradimo zahtjev, kontaktirat ćemo vas povratno o rezultatu prijave. Ako je zahtjev prihvaćen, na svoju e-mail adresu zaprimit ćete daljnje upute za uplatu članarine i troškove obrade zahtjeva , kao i pristupne podatke za sve one sadržaje i materijale, koji vam članstvom pripadaju.

Molim vas dozvolite nekoliko radnih dana za obradu zahtjeva.

ZAHTJEV ZA PRIDRUŽENO ČLANSTVO kao i ZAHTJEV ZA PUNO ČLANSTVO može se naći OVDJE.

Javna objava

Ako uz vaše ime i prezime na spisku registriranih konstelatora želite ponuditi više informacija o vama i vašem radu, kao i način na koji vas se može kontaktirati, nakon što je vaš zahtjev za članstvo prihvaćen, dostavite nam svoju biografiju u sljedećem formatu:

  1. nešto o sebi (max 300 riječi)
  2. portret fotografija (.jpg min 500×500 pixela) – nije obavezno
  3. kontakt (e-mail, kontakt br.)
  4. URL (na web stranicu ili neki drugi digitalni kanal koji predstavlja vaš konstelacijski rad i programe, ako ih nudite)

NAPOMENA:

Osobni podaci koje prilažete u zahtjevu za članstvo nisu javni i koriste se i pohranjuju u skladu s Izjavom o zaštiti podataka. Informacije o sebi koje želite podijeliti javno na web stranici udruge birate vi i objavljuju se samo uz vaše odobrenje nakon što je vaš zahtjev za članstvo prihvaćen i nakon uplate članarine.

Upisnina

Ako je zahtjev prihvaćen, na svoju e-mail adresu zaprimiti ćete daljnje upute za uplatu članarine i troškove obrade zahtjeva. Učlanjenje, obrada zahtjeva i članarina iznosi €65 , isto za sve vrste članstva, plaća se jednokratno važi neograničeno.

Podaci za plaćanje:

Udruga Konstelacija
Nodilova 6, 10 000 Zagreb, Hrvatska

IBAN HR51 2340 0091 1105 3397 8 (PBZ).

opis plaćanja: zahtjev za članstvo / ime i prezime.

Za uplate izvan Hrvatske najbolje je uplatiti PayPal-om: paypal.me/udrugakonstelacija

Pristupni podaci za članove

Po učlanjenju, na e-mail ćete zaprimiti korisničke pristupne podatke (korisničko ime/lozinka) za prijavu na web kako biste mogli pristupiti svim onim sadržajima i materijalima, koji vam članstvom pripadaju.

%d blogeri kao ovaj: