Zahtjev za članstvo

Pogodnosti za članove

Članstvo vam omogućuje pristup resursima u našoj e-knjižnici, stavljanje na spisak registriranih konstelatora regije gdje također možete objaviti kratku biografiju i informacije o programima ako ih nudite sa svojim detaljima za kontakt. Članstvo vam također omogućuje stavljanje na spisak međunarodnog registra konstelatora.

Vrste članstva

Pridruženo članstvo vam omogućava pristup online resursima, dok puno članstvo znači stavljanje na spisak registriranih konstelatora regije, kao i na međunarodni registar konstelatora, s mogućnošću objavljivanja vaše biografije, informacija o programima i kontakt detaljima.

Za one koji trenutno pohađaju edukaciju, po završetku edukacije koja zadovoljava uvjete punog članstva, mogu zatražiti promjenu vrste članstva iz pridruženog u puno članstvo, bez dodatne naknade i objaviti se na spisku registriranih konstelatora.

Puno članstvo

Zahtjev za puno članstvo se smatra valjanim ako je uz zadovoljenje uvjeta za članstvo, dostavljena sva potrebna dokumentacija u e-formatu (potvrde o sudjelovanju u edukacijskim programima  koje to i potvrđuju), zatim ispunjeni svi potrebni podaci u niže navedenoj e-formi te prihvaćeni ciljevi rada udruge, definirane Statutom kao i etički kodeks, usvojen od udruge. (Za one koji su edukaciju pohađali u udruzi Konstelacija, po programu edukativnih modula Alemke i Maxa Dauskardt, nije potrebno dostavljati potvrde o edukaciji.)

Pridruženo članstvo

Pridruženi članovi također podnose zahtjev za članstvo, ali pod “Edukacija” samo stavljaju napomenu “pridruženi član”, ne moraju podnijeti dokaze o edukaciji, niti se obavezati na prihvaćenje etičkog kodeksa za konstelatore. Pridruženi članovi imaju pristup online resursima, te ostvaruju i druga prava dostupna članovima, ali se ne stavljaju na spisak registriranih konstelatora. Cijena upisnine /članarine je ista.

Upisnina

Ako je zahtjev prihvaćen, na svoju e-mail adresu zaprimiti ćete daljnje upute za uplatu članarine i troškove obrade zahtjeva. Učlanjenje, obrada zahtjeva i članarina iznosi €65 , isto za sve vrste članstva, plaća se jednokratno i važi neograničeno.

Podaci za plaćanje:

Udruga Konstelacija
Nodilova 6, 10 000 Zagreb, Hrvatska

IBAN HR51 2340 0091 1105 3397 8 (PBZ).

opis plaćanja: zahtjev za članstvo / ime i prezime.

Za uplate izvan Hrvatske najbolje je uplatiti PayPal-om: paypal.me/udrugakonstelacija

Pristupni podaci za članove

Po učlanjenju, na e-mail ćete zaprimiti korisničke pristupne podatke (korisničko ime/lozinka) za prijavu na web kako biste mogli pristupiti svim onim sadržajima i materijalima, koji vam članstvom pripadaju.

Zahtjev za članstvo

Isti zahtjev podnosi se za obje vrste članstva: puno i pridruženo.

Podaci iz zahtjeva za upis u registar konstelatora su oni koji su obavezni za sve koji se učlanjuju u udrugu, kao što je propisano u Zakonu o udrugama, i koriste se samo za internu dokumentaciju. Svi podaci koriste se i pohranjuju u skladu s Izjavom o zaštiti podataka. Ako vaš zahtjev bude prihvaćen, vaše ime i samo vaše ime, će se pojaviti na spisku registriranih konstelatora, koji je javan. Sve druge podatke o sebi koje želite podijeliti javno, kao i vaš kontakt, dostavljaju se mailom na adresu udruge kako je opisano u smjernicama, ako želite (nije obavezno). Primjere registriranih konstelatora koji su podijelili informacije o sebi možete naći na podstranici OVDJE.

ZAHTJEV ZA ČLANSTVO

Svi podaci koriste se i pohranjuju u skladu s Izjavom o zaštiti podataka.

%d blogeri kao ovaj: