Zahtjev za članstvo

Zahtjev se smatra valjanim ako je uz zadovoljenje uvjeta za članstvo, dostavljena sva potrebna dokumentacija u e-formatu (potvrde o sudjelovanju u edukacijskim programima  koje to i potvrđuju), zatim ispunjeni svi potrebni podaci u niže navedenoj e-formi te prihvaćeni ciljevi rada udruge, definirane Statutom kao i etički kodeks, usvojen od udruge. Za one koji su edukaciju pohađali u udruzi Konstelacija, po programu edukativnih modula Alemke i Maxa Dauskardt, nije potrebno dostavljati potvrde o edukaciji.

Podaci iz zahtjeva za upis u registar konstelatora su oni koji su obavezni za sve koji se učlanjuju u udrugu, kao što je propisano u Zakonu o udrugama, i koriste se samo za internu dokumentaciju. Svi podaci koriste se i pohranjuju u skladu s Izjavom o zaštiti podataka. Ako vaš zahtjev bude prihvaćen, vaše ime i samo vaše ime, će se pojaviti na spisku registriranih konstelatora, koji je javan. Sve druge podatke o sebi koje želite podijeliti javno, kao i vaš kontakt, dostavljaju se mailom na adresu udruge kako je opisano u smjernicama, ako želite (nije obavezno). Primjere registriranih konstelatora koji su podijelili informacije o sebi možete naći na podstranici OVDJE.

Ako je zahtjev prihvaćen, na svoju e-mail adresu zaprimiti ćete daljnje upute za uplatu godišnje članarine i troškove obrade zahtjeva (učlanjenje, obrada zahtjeva i članarina za prvu godinu iznosi 400 kn ili 55€, svake sljedeće godine godišnja članarina iznosi 250 kn ili 35€ ). Uplaćuje se na račun Udruge: IBAN HR51 2340 0091 1105 3397 8 (PBZ). Pod opis plaćanja upišite zahtjev za članstvo / ime i prezime. Za uplate izvan Hrvatske najbolje je uplatiti PayPal-om: paypal.me/udrugakonstelacija

Po učlanjenju dobiti ćete i pristupne podatke za sve one sadržaje i materijale, koji vam članstvom pripadaju. Godišnja članarina uplaćuje se na početku svake kalendarske godine na račun Udruge: IBAN HR51 2340 0091 1105 3397 8 (PBZ). Pod opis plaćanja upišite članarina / ime i prezime.

Za uplate izvan Hrvatske najbolje je uplatiti PayPal-om: paypal.me/udrugakonstelacija

Pridruženi članovi također podnose zahtjev za članstvo, ali pod “Edukacija” samo stavljaju napomenu “pridruženi član”. Pridruženi članovi imaju pristup online resursima, te ostvaruju i druga prava dostupna članovima.

ZAHTJEV ZA ČLANSTVO

Svi podaci koriste se i pohranjuju u skladu s Izjavom o zaštiti podataka.

Exit mobile version
%%footer%%