Alemka Dauskardt

konstelator

konstelacija.kroacija {AT} yahoo.com

Biografija

Magistra Psihologije sa diplomama iz Evrope i Australije i sa dugogodišnjim iskustvom rada na području savjetovanja, obiteljske terapije, te osobne i ratne traume. Alemka je završila edukaciju za Geštalt terapeuta, a u radu se oslanja na znanja iz mnogih drugih psihoterapeutskih orijentacija. Od 1996 godine, kada se prvi puta susrela s Konstelacijskim radom prošla je intenzivnu edukaciju s Bertom Hellingerom i drugim vodećim stručnjacima za konstelacijski rad. Alemka nudi individualne sastanke te vodi radionice i edukaciju iz sistemskih konstelacija. Član je Međunarodne udruge za sistemske konstelacije i redovno objavljuje u internacionalnom časopisu za sistemske konstelacije “The Knowing Field”. Alemka kontinuirano radi na promoviranju konstelacijskog rada, naročito u Hrvatskoj, kroz aktivnosti udruge za sistemsku djelatnost “Konstelacija” čiji je osnivač, kroz prevođenje konstelacijske literature, širenje znanja o konstelacijama kroz medije, te organiziranje seminara sa vodećim međunarodnim voditeljima. Godinama također vodi konstelacije, kroz grupe i individualno i zajedno sa suprugom Maxom, odškolovala je generacije konstelatora, od kojih se mnogi danas i sami bave ovom metodom.

Većina programa trenutno se odvija ONLINE. U konstelacijsko polje sada se možete priključiti iz bilo kojeg kutka svijeta, raditi na osobnim pitanjima, proći edukaciju i dobiti diplomu programa “Konstelacije prema Hellingeru”.

Sve informacije na web stranici: www.konstelacija.hr

%d blogeri kao ovaj: