Ankica Jagnjić

Ankica Jagnjić

Moja obitelj potječe iz Dalmacije, Zagorja, Bosne i Gorskog Kotara. Rođena u Slavonskom Brodu ali dio djetinjstva provela u Rijeci. Nakon studija na Prirodoslovnom matematičkom fakultetu postajem profesorica matematike i informatike, postajem i ostajem Zagrepčanka.

ajagnjic {AT} gmail.com

Hrvatska

Biografija

Sa konstelacijama sam se susrela na radionicama Michaela Schaefer-a još davne 2004 i one su mi pomogle da prebrodim brojne životne situacije.

Uz rad na osobnim pitanjima, edukaciju kod Alemke i Maxa pohađala sam 2014 i 2015, a dodatno sam se usavršavala na radionicama Stephana Hausner, Mariane Franke,  Cecilio Fernandez Regojo, na ISCA – susretima i drugim radionicama.

Samostalno radionice održavam 3 godine u centru Nuvens, u zapadnom dijelu grada. Uz grupne radionice radim i individualne postave.

Što su za mene konstelacije – osvjetljavanje prostora duše, prihvaćanje činjeničnog stanja uz pronalaženje i usmjeravanje prema novim mogućnostima. I sve to u prostoru suosjećanja i prihvaćanja, svakoga i svega što pripada. U mojim postavama vodim se isključivo svom osjećaju klijenta, klijent je taj koji daje smjer, brzinu i dubinu. Izuzetno mi je važno i da klijent što svjesnije osjeti pomake i da pri tome preuzme odgovornost za sebe. Postava može biti slijepa, gluha, otvorena, zatvorena grupna ili individualna – po potrebi. Na grupnim radionicama svi pripadaju postavi, bilo kao osobe koje postavljaju ili učestvuju kao predstavnici ili kao sjedeći sudionici. I svi smo dobitnici.

%d blogeri kao ovaj: