Ivona Kovačević Nemec

Ivona Kovačević Nemec

certificirana konstelatorica, fitoaromaterapeutkinja, učiteljica meditacije i yoge, Timeline Healing, P.E.M. i Raindrop terapeut

info{AT}anahata.com.hr

Biografija

Moj put započeo je prije više od dvadeset godina Reikijem. Od tada sam završila tridesetak edukacija među kojima su Fitoaromaterapija, Aromaterapija, Vedska Shakti meditacija, Yoga Teacher Training, Timeline Healing, Raindrop terapija. Svaka od edukacija dala mi je dragocjene uvide, alate i znanja o ljudskoj duši, tijelu i zdravlju koji obogaćuju moj rad.

Početkom 2020. godine upisujem četverogodišnji program osobnog razvoja kao temelj edukacije za psihoterapeuta ITP-a u IPD Integral Personal Development – Center and School. Iza mene je duboki rad na osobnim nesvjesnim obrascima, spoznavanje sebe, osvještavanje vlastitih ranih iskustava, introspektivni radovi, grupni i osobni psihoterapijski rad.

Konstelacije su u moj život ušle iznenada i neplanirano, donoseći uvide o postojanju sila većih od nas samih, međusobnoj povezanosti nevidljivih zakonitosti i dinamika koje utječu na naš život i odnose, te pokazujući kako u svakom Polju tinja potreba za razvojem i transformacijom, uključivanjem onoga što nedostaje i kako svatko od nas samo želi biti viđen, priznat i prihvaćen, a ne isključen i odbačen.
Nekako volim reći da me konstelacijsko Polje neočekivano pozvalo da krenem i završim edukaciju za certificiranog konstelatora u trajanju od 250 sati, te svakodnevno daljnje učenje i istraživanje te vrlo moćne terapeutske tehnike.

Beskrajno sam zahvalna što živim svoju svrhu, što mogu biti podrška ljudima na putu pronalaska sebe, prihvaćanja, oporavka, iscjeljenja. Što mi je dana mogućnost uistinu vidjeti i čuti drugu osobu, svjedočiti i podržati promjenu, držati vam siguran prostor da se suočite sa svime što treba biti viđeno.
Jer sada znam da nam naše najveće boli i traume donose blagoslov iscjeljenja, tranformacije i rasta. I jako dobro znam kako je to biti sam na hladnom i mračnom mjestu, sa strahom i tugom, bez podrške.

Dobro mi došli! Tu sam za vas!

%d blogeri kao ovaj: