Dijana Požgaj

Dijana Požgaj
dijana.pozgaj {AT} gmail.com
Hrvatska

Biografija

Rođena sam 1975 u Zagrebu. 1982 upisana sam u osnovnu školu, moj prvi identitet netom prije upisa ostaje tajna do mojih  odraslih dana. 1987-upisujem Kemijsku i geološku tehničku školu, a 1997-upisujem PMF-smjer profesor kemije. I pri tom upisu još uvijek su mi nedostupni moji dokumenti  i moj prvi identitet po rođenju. Nakon nekog vremena napuštam studij.

1998-završavam prekvalifikaciju za knjigovođu uz pomoć osobe kojoj dugujem zahvalnost za ideju i podršku  kamo da krenem. 1999-moje prvo zaposlenje sa novim zanimanjem knjigovođe gdje sam ostala do 2004 godine. U međuvremenu 2003 postajem supruga što me doslovno dovelo  u susret s mojim prvim identitetom koji je izazvao popriličan šok.

2004-pronalazim novo izazovnije zaposlenje  gdje dobivam priliku doista proširiti svoje znanje i iskustvo. 2009-ponovo novo zaposlenje kako bih mogla imati više vremena za obitelj. 2011-zapošljavam se u njemačkoj firmi koja mi daje mogućnost rada na internacionalnom polju. Svo vrijeme se u mom životu moja obitelj i ja saplićemo o moj prvi identitet što me nakon ozbiljnih obiteljskih drama dovodi napokon do KONSTELACIJA.

Ponovo se uz mene našla ruka vodilja koje me usmjerila k njima. Od 2015 godine živim, volim i radim konstelacije. Edukacijski moduli koje sam pohađala pod mentorstvom Alemke i Maxa Dauskardt ,  nakon ove moje šarolike naobrazbe, dali su točku na i. Poantu i poveznicu mog do tad zbrkanog života. Mozaik je bio povezan u jednu cjelovitu sliku. Osim što sam prije svega povezala sve svoje identitete u jednu osobu radom na osobnim pitanjima, povezala su se i sva moja znanja i interesi također. Vrlo rado dijelim svoja iskustva i znanja stečena ovim modulima. Prepuštam se i dalje podršci polja na mom putu konstelatora.

%d blogeri kao ovaj: