Sonja Runkas

Sonja Runkas

dipl.oec., Founder@ 1Moment.hr, Executive & Systemic Coach

1moment.hr{AT}gmail.com

Hrvatska

Biografija

Ime mi je Sonja i spajam u sebi ulogu žene, supruge, majke, coacha, prijateljice, …

Oduvijek me zanimaju ljudi, njihovi snovi, čežnje, strahovi. Kako bih razumjela druge, trebala (željela) sam prvo razumjeti sebe. 

Diploma Ekonomskog fakulteta nije dala odgovore na mnoga pitanja, pa sam ih potražila (u do tada) meni nepoznatim područjima.

Prije diplome executive coacha i voditeljice sistemskih konstelacija, prošla sam i prolazim mnogobrojne edukacije facilitatorskih vještina, NLP-a, TA, kreativnih tehnika i metoda holističkog pristupa koji i sama primjenjujem, podržavajući klijente na putu samospoznaja.

Dva desetljeća igrala sam se u svijetu medija, marketinga i prodaje kao Alisa u zemlji čudesa, stekavši iskustva koja mi danas olakšavaju prenošenje znanja ne samo iz coachinga. Iako više nisam dio korporativnih sistema,  zahvaljujući coachingu dio sam privatnih i poslovnih sistema u kojima mi neovisna uloga coacha daje drugačije perspektive podrške od uobičajenih dionika u istima na dobrobit svih. 

Uz podršku i vodstvo imamo moć lakšeg kreiranja životnih izbora prema vlastitim vrijednostima, a toj promjeni svjedočimo na putu osobnog razvoja. Blagoslov je pratiti i podržavati rast.

Vlastita iskustva i znanje osobnog razvoja, utkala sam 2020. u autorski transformacijski program #mymoment.  Zahva lna sam učiteljima i mentorima, prijateljima, obitelji, kao i svima čiji su postupci potaknuli u meni potrebu promjene kojoj sam se opirala. 

Kroz  1moment.hr  živim strast u radu s pojedincima i timovima, balansom privatnih i poslovnih uloga u izgradnji otpornosti i cjelovitosti.

Razumijem gdje ste i kako vam je jer sam i sama putovala izazovima zdravlja, razvoda, promjene karijere,…

Moj moment promjene krenuo je kada nisam znala kako dalje. Znala sam kuda ne želim, a to je pravi početak transformacije.

Danas, kada su različita znanja, metode i tehnike dostupni više no ikada ranije, u trenutku izazova, važno je (po)slušati intuiciju u izboru osoba ključnih za podršku jer ne snalaze se svi podjednako u tami.  

Želja mi je ohrabriti vas i potaknuti na let, propitivanje uvjerenja i otkrivanje novih perspektiva sigurnim dolaskom do cilja jer sve  je uvijek naš #choice.

Dobrodošli u svoj moment,

Povežimo se na FacebookuInstagramu ili  Linkedinu, a ukoliko vam se sviđa koncept 1momenta,  slobodno ga podijelite s prijateljima jer #sharingiscaring.

%d blogeri kao ovaj: