Tihana Malenica Bilandžija

Tihana Malenica Bilandžija

Profesorica psihologije, sistemska konstelatorica, praktičarka kvantne rezonance, certificirani coach i trenerica s dugogodišnjim iskustvom u području osobnog i organizacijskog razvoja

inspiracija.tmb{at}gmail.com

Biografija

Sistemske konstelacije promijenile su moj pogled na život, a iskustvu življenja dodale jednu posve novu perspektivu i dublji smisao. Po završetku edukacijsko-razvojnog programa „Osnove sistemskih konstelacija“ pri Udruzi za psihološko sistemsku djelatnost Konstelacija počinjem aktivno promovirati sistemske konstelacije kao metodu osobnog razvoja i unaprjeđenja kvalitete života pišući i predavajući o njima te ih praktično primjenjujući u radu s klijentima.

Konstelacijskom radu pristupam otvorena za sve teme koje će ga pokrenuti i uvide koji će iz njega proizaći. Stavljam se u službu procesa uvijek imajući na umu dobrobit klijenta te poštujući njegov izbor načina i dinamike kojom će dobivene uvide integrirati u svoj život. Iako uvidi koje nam sistemske konstelacije razotkrivaju dolaze iz dimenzije bivanja kojoj sa svjesne i mentalne razine ne možemo pristupiti, jednom kad smo ih dobili možemo ih s punom svjesnošću iskoristiti za svoje najviše dobro. Poštujući i prihvaćajući život kakav nam je dan, naše pretke i okolnosti u kojima su proživjeli svoje živote, pronalazimo snagu za suočavanje s teškim i izazovnim situacijama, ali i poticaj da ostvarimo svoje potencijale te živimo svrhovit i ispunjen život usklađeni sa zakonima ljubavi.

Dostupna sam za individualni i grupni rad. Radionice sistemskih konstelacija održavam u Hrvatskoj (Zagreb, Split) i Srbiji (Beograd) ili na nekoj drugoj lokaciji prema dogovoru.

Iznenada su svi moji preci iza mene. Budi mirna, kažu.
Gledaj i slušaj. Ti si rezultat ljubavi svih nas – tisuća ljudi.


Linda Hogan

%d blogeri kao ovaj: