Vera Mišković

Vera Mišković

Rođena u Beogradu 1952.godine, ekonomista.

verami22{AT}gmail.com

Srbija

Biografija

U intenzivnoj potrazi za suštinom života od svojih ranih dvadesetih godina preko raznih duhovnih sistema upoznajem se sa metodom Porodičnih konstelacija krajem devedesetih.
Taj susret ostavlja duboki utisak na mene i posle nekog vremena počinjem da tragam za kvalitetnom edukacijom na našem prostoru.
Posle raznih mentora, kojima sam zahvalna za sve što sam neučila, nalazim mentore koje sam potpuno prepoznala kao nesebične i vrhunske prenosioce suštine učenja Berta Helingera.
To su Alemka i Max Dauskardt. I dan danas pratim njihov edukacijski program sa istom posvećenošću i zahvalnošću i ako sam davno završila osnovni program.


Imala sam istinsku sreću da u Beogradu 2005 i 2006 godine vidim rad Berta Helingera i to je stvarno bio vrhunski doživljaj njegove snage i sposobnosti da radi sa velikim grupama gde svi osećaju da rade svoj rad kroz meditaciju i posmatranjem tuđih radova na bini.
Uvek mi pomaže u mom radu kao konstelatora kada se povežem sa njegovim učenjem i njim.


Prisustvovala sam seminarima divnih konstelatora koji su učii direktno od Berta Helingera: Mariane Franke, Gerhart Walpert, Anngwyn St.Just, Hausner, Horst Brener, Sesilio Fernandez Regoja…
Takođe, prisustvo na skupovima ISCE u Zagrebu i Lovranu je bogato iskustvo različitih pristupa konstelacijama mnogih konstelatora iz celog sveta.
Sve ovo što sam navela me je spremilo da danas mogu da vodim grupne radionice i individualne radove uživo i ONLINE.