Zora Kovačević

Zora Kovačević

dipl. master psihologije

porodicnekonstelacij{AT}{gmail.com
Srbija

Biografija

Sa konstelacijama sam se prvi put susrela 2012. godine, dodirnuta i ponešena
lepotom i ljubavlju koji ovaj rad nudi. Sećam se da me je doživljaj moje prve
konstelacije držao sigurno pola godine. Nakon toga, sa svojim temama nastavljam
da se bavim na konstelacijski način. 2016. započinjem sa edukacijom pod vodstvom Alemke i Maxa Dauskardt, kojima dugujem veliku zahvalnost.

Nakon dobijanja diplome i dalje se edukujem kroz lične radove i radove sa klijentima. Gajim veliku ljubav prema ovakvom načinu rada. Učestvovala sam na radionicama kod različitih konstelatora iz okruženja i inostranstva.

Mogla bih o samim konstelacijama i uvidima koje sam stekla pisati beskrajno dugo. Ono što me i dalje osvaja u ovom načinu rada jeste bivstvovanje na mestu na kome ništa ne moraš, ne trebaš, nigde ne trebaš stići, niko ne trebaš postati. Jednostavno postojati sa otvorenošću prema sebi i svemu onome što jeste u datom trenutku. I to je dovoljno, hrabro i veliko za duboko uranjanje u skriveni svet nesvesnih dinamika. Svet u kome se dešava čarolija. Da li je uvek prijatan? Ne. Ali je lep, korisan i isceljujući. Svet u kome su reči nekad suvišne, jer duša zna i bez puno reči.

Radim individualne konstelacije, online ili uživo u Novom Sadu. Otvorena sam za saradnju oko organizovanja grupnih konstelacija.

%d blogeri kao ovaj: