Cvijeta Brkljačić

Cvijeta Brkljačić
Cvijeta Brkljačić

Rođena sam  u Zagrebu gdje živim cijeli život i gdje sam se školovala i završila Edukacijsko rehabilitacijski fakultet.

cvijeta.brkljacic {AT} gmail.com

Hrvatska

Biografija

Udata sam i majka troje djece, a moje najmlađe dijete ima dijagnozu
autizma. Po struci sam profesor defektolog (edukacijski rehabilitator). Dugi niz godina radim s djecom i odraslim osobama s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima te s odraslim osobama i djecom bez razvojnih teškoća
(savjetovanja, podršku i usmjeravanje) vezano uz aktualne životne stresne situacije.

Iskustvo i znanje koje sam stekla kroz pohađanje edukacijskih modula te dobivanje diplome iz područja sistemskih konstelacija dali su dodatnu snagu i dubinu mojem doživljavanju ljudskog duha i shvaćanju dubokih obiteljsko sistemskih dinamika.

S ljubavlju i poštovanjem prihvaćam svakoga tko mi se obrati kao terapeutu te mi je najveće ispunjenje iskrena zahvalnost i pozitivne povratne informacije koje dobivam. 

Osobe su dobrodošle kontaktirati me kako radi individualnog rada, tako i vođene željom za grupnom postavkom. Moguće je da zatražite grupnu postavku te da je upravo ta postavka pokretač cijele radionice, na koju se onda prijavljuju i drugi zainteresirani klijenti. Kako će izgledati individualni rad, ovisi o klijentu i njegovim potrebama, klijent i ja razvijamo rad zajedno.

Radim i s bračnim parovima na temi partnerskog odnosa, problematici zajedničkog djeteta i sl. Također radim i postavke s maloljetnom djecom, tinejdžerima i adolescentima prilagođavajući način pristupa ovisno o dobi. Mogući su zaista veliki pomaci kada, nakon rada s roditeljima na problematici njihovog djeteta, radim i osobno sa samim tim djetetom.

U radu poštujem diskreciju prema klijentima i svima koji se tiču njihove problematike te su na bilo koji način dotaknuti radom.

Individualne postavke radim osobno ili preko Skype-a, Whats App-a, Vibera na hrvatskom i na engleskom jeziku.

%d blogeri kao ovaj: