Cvijeta Brkljačić

Cvijeta Brkljačić
Cvijeta Brkljačić

Rođena sam  u Zagrebu gdje živim cijeli život i gdje sam se školovala i završila Edukacijsko rehabilitacijski fakultet.

cvijeta.brkljacic {AT} gmail.com

Hrvatska

Biografija

Udata sam i majka troje djece, a moje najmlađe dijete ima dijagnozu autizma. Po struci sam profesor defektolog  (edukacijski rehabilitator).  Više od 20 godina radim s djecom i odraslim osobama s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima. Također dugi niz godina radim s odraslim osobama i djecom bez teškoća u razvoju (savjetovanja, podršku i usmjeravanje ) vezano uz aktualne životne, emocionalne, zdravstvene i druge  poteškoće. 

Iskustvo i znanje koje sam stekla kroz pohađanje edukacijskih modula te dobivanje diplome iz područja sistemskih konstelacija dalo je dodatnu snagu i dubinu mojem doživljavanju ljudskog duha i shvaćanju dubokih obiteljsko sistemskih dinamika.

S ljubavlju i poštovanjem  prihvaćam svakoga tko mi se obrati kao terapeutu te mi je najveće ispunjenje iskrena zahvalnost i pozitivne  povratne informacije koje dobivam.  Osobe su dobrodošle kontaktirati  me kako radi individualnog rada, tako i vođene željom za grupnom postavkom.  Moguće je da zatražite grupnu postavku te da je upravo ta postavka pokretač  cijele radionice na koju se onda prijavljuju i drugi zainteresirani klijenti. Kako će izgledati individualni rad, ovisi o klijentu i njegovim potrebama, klijent i ja razvijamo rad zajedno. Radim i s bračnim parovima na temi partnerskog odnosa, problematici zajedničkog djeteta  i sl.  U radu poštujem  diskreciju prema klijentima i svima koji  se tiču njihove problematike te su na bilo koji način dotaknuti našim radom. Individualne postavke radim osobno ili preko Skype-a, Whats App-a, Vibera na hrvatskom i na engleskom jeziku.  

%d blogeri kao ovaj: